♥ ILMAINEN TOIMITUS YLI 50€ TILAUKSIIN ♥

Toimituskulut 0,00€/nouto Lähilokerosta Järvenpäästä, 3,95€/kirje, 5,90€/paketti ja 6,90€/Matkahuolto

Katso toimitusmaksut ulkomaille tästä

Saippuat ja saippuapussit

Säästä ympäristöä, tuota vähemmän roskaa ja suosi kotimaista käsityötä valitsemalla ekologinen palasaippua ja kierrätyskankainen saippuapussi!

Osmia Finland Oy:n herkullisen tuoksuiset palasaippuat ovat 100% suomalaista käsityötä. Saippuat ovat täysin biohajoavia ja raaka-aineina niissä ovat elintarvikelaatuiset rypsi- ja palmu-, pellava-, oliivi-, risiini- ja kookosöljyt. Koska suurimpaan osaan verkkokauppamme saippuoista on lisätty kosteusvoidetta, eivät ne kuivata ihoa.

Palasaippuoiden käyttö mielletään usein vaikeaksi niiden liejuuntumisen vuoksi. Vaikka palasaippuan käyttö muuten houkuttaisi, ei vettynyttä ja limaista saippuaa houkuta käyttää. Yhdistä palasaippuan kanssa Pumpa Upcyclen valmistama, kierrätyskankaasta ommeltu saippuapussi ja palasaippuan käyttö ei ole koskaan ollut yhtä helppoa! Sujauta saippua pussiin, kiepauta narulla kiinni, kostua ja käytä. Saippuapussin saat narusta roikkumaan ja saippuan kuivuessa pussin sisällä, levittää se ihanan herkullisen tuoksun kylpyhuoneeseen. Saippuapussin kanssa saat palasaippuasta käytettyä jokaisen murusen eikä saippuan liejuuntumisesta tarvitse huolehtia.

Suomessa käsinvalmistetut tuotteet ovat myös ihana lahjaidea esim. uuteen kotiin muuttaneelle, jouluksi pukin konttiin tai kesällä viemiseksi mökille!

  • Näkymä