♥ ILMAINEN TOIMITUS YLI 50€ TILAUKSIIN ♥

Toimituskulut 0,00€/nouto Lähilokerosta Järvenpäästä, 3,95€/kirje, 5,90€/paketti ja 6,90€/Matkahuolto

Katso toimitusmaksut ulkomaille tästä

Pyykkietikat

Pyykkietikat pyykin raikastamiseen!

Kukapa meistä ei rakastaisi raikasta ja pehmeää pyykkiä. Hikiset urheiluvaatteet ja tunkkaiset petivaatteet on ihana nostaa narulta kuivumasta, kun ne tuoksuvat puhtaan raikkailta. Perinteiset huuhteluaineet sisältävät paljon erilaisia kemikaaleja eikä ajatus siitä, että ne kulkeutuisivat ihollemme vaatetta käytettäessä, tunnu houkuttelevalta.

Pyykkietikka on loistava tuote korvaamaan perinteiset huuhteluaineet. Suomessa käsinvalmistetut pyykkietikat sisältävät vain luonnollisia ainesosia eikä kemikaalien siirtymistä vaatteesta iholle tarvitse pelätä. Saat raikasta ja pehmeää pyykkiä ilman haitallisia kemikaaleja ja samalla kuormitat luontoa astetta vähemmän. 

Pyykkietikka poistaa vaatteista sähköisyyttä, poistaa pinttyneitäkin tuoksuja (hiki, savu, tupakka), kirkastaa värejä, estää valkoisen kellastumista ja vähentää nukkaantumista. Samalla kuin hellit pyykkiä, poistat pyykkietikalla myös pesuainejäämiä pesukoneestasi. Ja mikä parasta: pyykkietikkaa voit käyttää myös pyyhkeille ja herkemmilekin materiaaleille, joihin perinteinen huuhteluaine ei sovi.

Lue lisää pyykkietikasta blogistamme, tutustu ja ihastu!

  • Näkymä
Uusi
Pyykkietikka bergamotti 500ml
12,90 €
Uusi
Pyykkietikka bergamotti 500ml täyttöpakkaus
Uusi
Pyykkietikka lime 500ml
12,90 €
Uusi
Pyykkietikka lime 500ml täyttöpakkaus
7,90 €
Uusi
Pyykkietikka eukalyptus 500ml
12,90 €
Uusi
Pyykkietikka eukalyptus 500ml täyttöpakkaus
Uusi
Pyykkietikka tuoksuton 500ml
10,90 €
Uusi
Pyykkietikka tuoksuton 500ml täyttöpakkaus