♥ ILMAINEN TOIMITUS YLI 40€ TILAUKSIIN ♥

Toimituskulut 0,00€/nouto Lähilokerosta Järvenpäästä, 3,95€/kirje ja 4,95€/paketti Suomessa*

Avaimenperät ja avainkaapit

Erilaiset avaimenperät ja avainkaapit avainteen siistiin säilyttämiseen.

Avaimet hukassa taas kerran? Tai niin syvällä laukun pohjalla, ettei niitä ikinä löydä. Mikä avain kuuluu kenellekin ja onko tämä avain varastoon vai mökille?

Kun avaimia on useampaan eri paikkaan ja perheessä useampi jäsen, tuntuu joskus mahdottomalta pitää lukua avainten sijainnista ja mikä kuuluu kenellekin. Erilaiset avaimenperät, avainnauhat ja avainkaapit auttavat tunnistamaan avainten käyttökohteen, pitävät avaimet siististi järjestyksessä ja helposti löydettävissä. Kimaltelevat avainnauhat toimivat paitsi avainten kanssa, myös esim. kulkukorttien käytössä. 

 Avainkaapit pitävät kodin ja toimiston avaimet siististi järjestyksessä ja helposti löydettävissä. Kun avain palautetaan aina omalle paikalleen, ei aikaa tarvitse käyttää niiden metsästämiseen.

Tarvitseko avainnauhoja tapahtumaan tai yrityslahjaksi? Kauttamme saat tilattua kimaltelevat avainnauhat juuri siinä värissä, pituudessa ja ominaisuuksilla kuin tarvitset. Ota yhteyttä yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse pinkkivirtahepo(at)gmail.com. 

  • Näkymä
Uusi
Avaimenperä Drive safe
4,90 €
4,90 €
4,90 €
4,90 €
7,90 €
-36.71%
Avainnauha bling sininen
Avainnauha bling sininen
5,00 € 7,90 €
7,90 €
29,90 €