♥ ILMAINEN TOIMITUS YLI 40€ TILAUKSIIN ♥

Toimituskulut 0,00€/nouto Lähilokerosta Järvenpäästä, 3,95€/kirje ja 4,95€/paketti Suomessa*

Verkkokaupan toimituksissa saattaa esiintyä muutaman 

päivän pidempiä toimitusaikoja välillä 17.6.-19.7.2019.

Avaimenperät ja avainkaapit

Avaimet hukassa taas kerran? Tai niin syvällä laukun pohjalla, ettei niitä ikinä löydä. Mikä avain kuuluu kenellekin ja onko tämä avain varastoon vai mökille?

Kun avaimia on useampaan eri paikkaan ja perheessä useampi jäsen, tuntuu joskus mahdottomalta pitää lukua avainten sijainnista ja mikä kuuluu kenellekin. Erilaiset avaimenperät, avainnauhat ja avainkaapit auttavat tunnistamaan avainten käyttökohteen, pitävät avaimet siististi järjestyksessä ja helposti löydettävissä. Kimaltelevat avainnauhat toimivat paitsi avainten kanssa, myös esim. kulkukorttien käytössä. Kaikissa avainnauhoissamme on turvalukko, joka aukeaa automaattisesti nopean nykäisyn voimasta ja ovat siten turvallisia käyttää. Kun jokainen avain on omanlaisessa avaimenperässä tai avainnauhassa ja jokaisella perheenjäsenellä tai työntekijällä on yksilöity avainnauha tai avaimenperä, on tunnistaminen helppoa ja nopeaa. Avainkaapit pitävät kodin ja toimiston avaimet siististi järjestyksessä ja helposti löydettävissä. Kun avain palautetaan aina omalle paikalleen, ei aikaa tarvitse käyttää niiden metsästämiseen.

Tarvitseko avainnauhoja tapahtumaan tai yrityslahjaksi? Kauttamme saat tilattua kimaltelevat avainnauhat juuri siinä värissä, pituudessä ja ominaisuuksilla kuin tarvitset. Ota yhteyttä yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse pinkkivirtahepo@gmail.com. 

  • Näkymä
Uusi
Avainkaappi Country Kitchen
29,90 €
4,90 €
4,90 €
4,90 €
7,90 €
-36.71%
Avainnauha bling sininen
Avainnauha bling sininen
5,00 € 7,90 €
7,90 €
9,90 €