♥ ILMAINEN TOIMITUS YLI 40€ TILAUKSIIN ♥

Toimituskulut 0,00€/nouto Lähilokerosta Järvenpäästä, 3,95€/kirje ja 4,95€/paketti Suomessa*

Verkkokaupan toimituksissa saattaa esiintyä muutaman 

päivän pidempiä toimitusaikoja välillä 17.6.-19.7.2019.

Saippuapussi vuorella
Saippuapussi vuorella

Saippuapussi vuorella

6,50 €
Sisältää alv. 24.00 %

Tämän helpommaksi ei palasaippua käyttö mene! Pumpa Upcyclen saippuapussi on näppärä tapa palasaippuan käyttöön ja säilyttämiseen.

Saatavuus 1 kpl
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Palasaippuan käyttö on vähentää isojen saippuapullojen ja purkkien määrää jätteestä, mutta sen käyttö koetaan usein vaivalloiseksi. Palasaippua liejuuntuu kupissa eikä sitä todellakaan tee mieli enää levittää iholle.

Pumpa Upcyclen valmistamat saippuapussit pitävät palasaippuan siistinä viimeiseen muruun asti. Käyttö on todella helppoa, sujautat palasaippuan vain pussin sisälle, sidot narulla pussin kiinni ja saippua on käyttövalmis! Palasaippuaa ei tarvitse ottaa saippuapussista pois, voit nostaa saippuan kuivumaan pussissa ja samalla saat ihanan tuoksun kylpyhuoneeseen. Palasaippuan saat käytettyä viimeiseen muruseen asti eikä hukkapaloja jää lainkaan. Saippuapussin voit pestä palasaippuan vaihdon välissä.  Vuorellisessa saippuapussissa on sisäpuolella ohut vuorikangas, joka tekee saippuapussista jämäkän. 

Kaikki verkkokauppamme saippuapussit on valmistettu kierrätyskankaista rautaisten ammattilaisten käsityönä Suomessa. Pumpa Upcyclen valitsemat, laadukkaat kierrätyskankaat ovat aikaisemmassa elämässä olleet kenties verhoja tai pöytäliinoja, jotka ovat päässeet uusiokäyttöön taitavien ompelijoiden käsissä. 

Saippuapussin leves n. 10cm ja korkeus n. 12cm. 

Samankaltaiset tuotteet