Saippuapussi pitsi
Saippuapussi pitsi

Saippuapussi pitsi

6,50 €
Sisältää alv. 24.00 %

Pumpa Upcyclen pitsimäinen saippuapussi säilyttää palasaippuat siististi ilman liejuuntumista! Valkoisen saippuapussin koko 10cm x 12cm.

Tuote on tilapäisesti loppunut.
Saatavuus 0 kpl

Pitsisellä saippuapussilla käytät palasaippua viimeistä murua myöten!

Palasaippuan käyttö on vähentää isojen saippuapullojen ja purkkien määrää jätteestä, mutta sen käyttö koetaan usein vaivalloiseksi. Palasaippua liejuuntuu kupissa eikä sitä todellakaan tee mieli enää levittää iholle.

Pumpa Upcyclen valmistamat saippuapussit pitävät palasaippuan siistinä viimeiseen muruun asti. Käyttö on todella helppoa, sujautat palasaippuan vain pussin sisälle, sidot narulla pussin kiinni ja saippua on käyttövalmis! Palasaippuaa ei tarvitse ottaa saippuapussista pois, voit nostaa saippuan kuivumaan pussissa ja samalla saat ihanan tuoksun kylpyhuoneeseen. Palasaippuan saat käytettyä viimeiseen muruseen asti eikä hukkapaloja jää lainkaan. Saippuapussin voit pestä palasaippuan vaihdon välissä. 

Kaikki saippuapussit on valmistettu kierrätyskankaista rautaisten ammattilaisten käsityönä Suomessa. Pumpa Upcyclen valitsemat, laadukkaat kierrätyskankaat ovat aikaisemmassa elämässä olleet kenties verhoja tai pöytäliinoja, jotka ovat päässeet uusiokäyttöön taitavien ompelijoiden käsissä.

Saippuapussin leveys n. 10cm ja korkeus n. 12cm. Kankaana kaunis valkoinen pitsi.

Yhteensopivat tuotteet
Loppu
Palasaippua minttu-suklaa
5,00 € 7,90 €
Tilaa saatavuusilmoitus / kysy tuotteista

Lähetä tästä kysymys tuotteista tai tilaa ilmoitus, kun tuotetta on jälleen varastossa.

Kerrothan, mistä tuotteesta haluat saatavuusilmoituksen / lähetät kysymyksen (lomake ei ole linkitetty tuotteeseen).

Vastaamme Sinulle tässä ilmoitettuun sähköpostiin 1-3 arkipäivän sisällä ♥