♥ ILMAINEN TOIMITUS YLI 40€ TILAUKSIIN ♥

Toimituskulut 0,00€/nouto Lähilokerosta Järvenpäästä, 3,95€/kirje ja 4,95€/paketti Suomessa*

Pyykkikori Plan to wash harmaa
Pyykkikori Plan to wash harmaa

Pyykkikori Plan to wash harmaa

24,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Ympäristöystävällisesti valmistettu kankainen pyykkikori Plan to wash harmaa kodin pyykkivuorten säilyttämiseen. Pyykkikorin koko 45cm x 35cm.

Saatavuus 1 kpl
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Likapyykki on jokaisessa kodissa pyörivä asia, jonka säilytys ja hoitaminen kuuluu jokapäiväiseen arkeen. Kun pyykkikori on helposti käytettävissä, eksyvät likaiset vaatteet todennäköisesti helpommin myös niille tarkoitettuun paikkaan. 

Kankainen pyykkikori on helppokäyttöinen, ympäristöystävällisesti valmistettu pyykkikori, joka vetää sisälleen paljon pyykkiä. Avoimeen pyykkikoriin on helppo heittää likaiset vaatteet, nostaa suoraan pesukoneeseen ja kätevistä kantokahvoista saat pyykkikorin myös helposti kannettua esim. pesutupaan. 

Pyykkikori on valmistettu vahvasta ja tukevasta puuvilla-pellavasekiotteesta, siinä on luonnonvalkoinen väri ja harmaa alaosa. Harmaa tyylikäs teksti keskellä koria "Plan to wash". Pyykkikorin sisäpuolella olevan muovisen vahvikkeen ansiosta pyykkikori hylkii likaa ja kosteutta. Tukeva kangas pitää pyykkikorin kauniisti kasassa ja tukevasti pystyssä. 

Harmaan Plan to wash pyykkikorin korkeus 45cm ja halkaisija 35cm.

Samankaltaiset tuotteet
-24.63%
Iso kangaskori Home Collection harmaa
Yhteensopivat tuotteet