Pyykkietikka bergamotti 500ml täyttöpakkaus
Pyykkietikka bergamotti 500ml täyttöpakkaus

Pyykkietikka bergamotti 500ml täyttöpakkaus

Home by Pinkkis
7,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Sitrusmainen bergamotti pyykkietikka raikastaa kaikki tekstiilit jumppavaatteista pyyhkeisiin! Käytä ja täytä edullisella 500ml täyttöpakkauksella!

Saatavuus 7 kpl

Pyykkietikka bergamotti jättää tekstiileihin raikkaan sitrusmaisen tuoksun!

Pyykkietikka bergamotti on raikkaan sitrusmainen, hieman kevyempi kuin limen tuoksu. Sitruspuusta saatu eteerinen öljy on käytössä mm. aromaterapiassa masennuksen hoitoon ja se on yksi alkuperäisen kölninveden ainesosista. Vahva ensituoksu haihtuu tekstiilien kuivuessa jättäen jälkeensä ihanan kevyen tuoksun ilman kemikaaleja. Bergamotin tuoksun sanotaan nostavan mielialaa ja lieventävän stressiä.

Täyttöpakkauksella käytät ja täytät uudelleen pyykkietikkapullosi kätevästi ja edullisesti. Täyttäpakkauksen voit tyhjennyksen jälkeen kierrättää muovinkeräykseen! Home by Pinkkis pyykkietikat ovat 100% suomalaista käsityötä.

Ainesosat: vesi, väkiviinaetikka 10%, 100% eteerinen öljy citrus bergomia

Allergeenit: linalool, limonene

Pakkaus: 500ml nestepussi

Käyttö: ravista ennen käyttöä ja lisää n. 2-4 ruokalusikallista pyykkietikkaa pesukoneen huuhteluainelokeroon.


Mitä on pyykkietikka?

Pyykkietikka on 100% ekologinen pesu- ja huuhteluaine perinteisen pyykinhuuhteluaineen tilalle. Se on valmistettu kotimaisesta Rajamäen väkiviinaetikasta ja tuoksu saadaan 100% eteerisestä öljystä.

Miten sitä käytetään?

Pyykkietikkaa käytetään samaan tapaan kuin perinteistä huuhteluainetta. Pyykkietikkaa lisätään tekstiilien likaisuuden / tunkkaisuuden mukaan 2-4 ruokalusikallista pesukoneen huuhteluainelokeroon ja vaatteet pestään normaalisti. Tekstiilejä voi myös liottaa ennen pesua pyykkietikassa. Tällöin on suositeltavaa laimentaa pyykkietikkaa vedellä.

Miksi vaihtaa pyykkietikkaan?

Pyykkietikka on on valmistettu myrkyttömistä raaka-aineista ja vaikka sitä nyt ei ihan juoda voi, ei pyykkietikka sisällä samanlaista määrää kemikaaleja kuin perinteinen pyykinhuuhteluaine. Kun luet huuhteluaineen ainesosaluetteloa, kuinka monta aineksista tunnistat? Pyykkietikasta tunnistat kaiken. Vaikka nykyajan pesukoneet huuhtelevat huomattavasti paremmin kuin entisaikojen koneet saati käsinpesu, jää vaatteisiin usein kuitenkin aikamoisia määriä kemikaaleja ja monesti todella vahva huuhteluaineen tuoksu, joka ei raikasta tekstiiliä vaan enemmänkin peittää tunkkaiset ja pahat hajut. Pyykkietikka poistaa pahatkin hajut eikä vain peitä niitä.

Perinteistä huuhteluainetta ei suositella käytettäväksi esim. pyyhkeille, sillä se heikentää niiden imukykyä. Huuhteluaine sulkee froteen pinnan ja tekee siitä liukkaan ja huonosti kosteutta imevän. Pyykkietikkaa sen sijaan voit käyttää myös pyyhkeisiin ilman, että se vaikuttaisi imukykyyn mitenkään.

Kun huuhteluaine usein vain peittää hajut tekstiileistä, eikä välttämättä poista vaikeita hajuja kuten savu, tupakansavu ja hiki, pyykkietikka poistaa ne. Pinttyneetkin jumppavaatteet raikastuvat, kun niitä liottaa ennen pesua laimennetussa pyykkietikassa.

Pyykkietikka kirkastaa värejä, poistaa sähköisyyttä ja desinfioi alhaisissakin lämpötiloissa tekstiilit.

Ja tiesitkö, että pestessäsi pyykkiä, kerryttää pesukoneesi putkisto ja koneisto pesu- ja huuhteluainejäämiä sisäänsä? Pyykkietikan ehkä omasta mielestäni paras juttu on se, että samalla kun se hoitaa hellästi tekstiilejä, se hoitaa myös pesukonettasi ja poistaa pesuainejäämiä!

Pyykkietikan muut käyttötavat

Pyykkietikasta saat helposti koko kodin siivousaineen! Kaada pyykkietikkaa esim. sumutinpulloon ja pyyhi pölyt, rasvatahrat, wc:n ja kylpyhuoneen pinnat sillä. Pyykkietikkaa voit käyttää myös ikkunoiden pesuun ja saat loistavan kirkasta jälkeä.

Tilaa saatavuusilmoitus / kysy tuotteista

Lähetä tästä kysymys tuotteista tai tilaa ilmoitus, kun tuotetta on jälleen varastossa.

Kerrothan, mistä tuotteesta haluat saatavuusilmoituksen / lähetät kysymyksen (lomake ei ole linkitetty tuotteeseen).

Vastaamme Sinulle tässä ilmoitettuun sähköpostiin 1-3 arkipäivän sisällä ♥