♥ ILMAINEN TOIMITUS YLI 40€ TILAUKSIIN ♥

Toimituskulut 0,00€/nouto Lähilokerosta Järvenpäästä, 3,95€/kirje ja 4,95€/paketti Suomessa*

Verkkokaupan toimituksissa saattaa esiintyä muutaman 

päivän pidempiä toimitusaikoja välillä 17.6.-19.7.2019.

Laukunjärjestelijä pinkki
Laukunjärjestelijä pinkki Laukunjärjestelijä pinkki Laukunjärjestelijä pinkki Laukunjärjestelijä pinkki

Laukunjärjestelijä pinkki

7,90 €
9,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Pirteän pinkki laukunjärjestäjä pitää tavarat siististi järjestyksessä käsilaukussa ja helpottaa laukun vaihtoa. Laukunjärjestäjän koko 27cm x 16cm x 9cm.

Tuote on tilapäisesti loppunut.
Saatavuus 0 kpl
Toimitusaika 14 - 30 työpäivää

Käsilaukku yleensä on paikka, jonne tavaraa kertyy vaikka kuinka yrittäisit pitää sen siistinä. Kun pientä tavaraa on enemmän kuin riittävästi, ei laukun pohjalla olevia tavaroita meinaa löytää sitten millään.

Laukunjärjestelijä on näppärä tapa pitää käsilaukun tavarat siististi järjestyksessä. Laukunjärjestelijässä on erikokoisia taskuja, joihin saat kaikki pienet ja isommatkin tavarat käsilaukun pohjalta omiin paikkoihin. Jos haluat vaihtaa laukkua tai tulee aika siivota itse laukunjärjestelijä, saat laukunjärjestäjän helposti nostettua kantokahvoista ylös. Laukun vaihto sujuu myös nopeasti kun tavarat siirtyvät yhdessä nipussa laukusta toiseen.

Pinkki laukunjärjestelijä on valmistettu paksusta kankaasta, se pitää tukevasti muotonsa ja laukunjärjestelijän liukas pinta on helppo pitää puhtaana. Kun et laukunjärjestelijää tarvitse, saat sen pieneen tilaan säilytykseen. 

Pinkin laukunjärjestelijän leveys 27cm, korkeus 16cm ja syvyys 9cm.