♥ ILMAINEN TOIMITUS YLI 40€ TILAUKSIIN ♥

Toimituskulut 0,00€/nouto Lähilokerosta Järvenpäästä, 3,95€/kirje ja 4,95€/paketti Suomessa*

Verkkokaupan toimituksissa saattaa esiintyä muutaman 

päivän pidempiä toimitusaikoja välillä 17.6.-19.7.2019.

Kangaskori valkoinen
Kangaskori valkoinen Kangaskori valkoinen

Kangaskori valkoinen

8,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Tyylikäs skandinaavisen moderni kankainen säilytyskori kodin pienille tavaroille. Tukevan kankaisen säilytyskorin koko 21cm x 16cm.

Tuote on tilapäisesti loppunut.
Saatavuus 0 kpl
Toimitusaika 14 - 30 työpäivää

Kodin pieniä tavaroita kertyy lähes aina ja mikä sen ihanampaa, kun ne seilaavat ympäriinsä tasoilta toisille ja löytyvät milloin mistäkin.

Siistin ja toimivan kodin ja toimiston peruspilareita ovat erilaiset säilytystuotteet. Kun jokaiselle tavaralle on oma paikkansa, pysyvät ne paitsi siististä järjestyksessä, mutta myös löytyvät tarvittaessa helposti ja nopeasti.

Kankainen säilytyskori on mitä mainioin tuote oikeastaan ihan mihin tahansa toimistoon tai kodin huoneeseen. Se pitää siististi järjestyksessä esim. meikit, kosmetiikan, hiuspinnit ja -pidikkeet, kynät, ompelutarvikkeet, askartelutarvikkeet, pienet lelut ym. Kangaskorit toimivat myös viherkasvien ruukkujen päällä tyylikkäänä suojana.

Tukevasta canvaksesta valmistettu säilytyskori istuu monenlaiseen tyyliin ja tarpeeseen ja pitää hyvin muotonsa. Tarvittaessa saat kangaskorin litistettyä pieneksi, jolloin se ei vie juurikaan säilytystilaa. Kangaskorin yläreunassa kiertävä metallituki takaa korin pysymisen kasasassa ja muovitetun sisäpinnan ansiosta se on helppo tarvittaessa puhdistaa.

Valkoisen säilytyskorin korkeus 21cm, halkaisija 16cm.

Samankaltaiset tuotteet