Iso seinäkello roomalaiset numerot musta
Iso seinäkello roomalaiset numerot musta Iso seinäkello roomalaiset numerot musta

Iso seinäkello roomalaiset numerot musta

39,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Musta DIY / tee-se-itse seinäkello roomalaisilla numeroilla. Tästä seinäkellosta heikkonäköisempikin näkee kellonajan. Ison seinäkellon halkaisija 120cm!

Tuote on tilapäisesti loppunut.
Saatavuus 0 kpl

Musta DIY / tee-se-itse seinäkello roomalaisilla numeroilla tuo takuuvarmasti näyttävyyttä mille tahansa seinälle niin kotona kuin toimistossakin!

Ison seinäkellon numero-osat ovat tiivistä ja tukevaa EVA-muovia, jonka päälle kiinnitetään kiiltävä musta tarra. Seinäkellon keskusosa ja viisarit ovat mustaksi maalattua terästä. Asentamista ei tarvitse jännittää, saat mukana suomenkielisen asennusohjeen (voit lukea sen myös Liitteet-välilehdeltä etukäteen), jonka avulla asentaminen on helppoa. Iso seinäkello toimii yhdellä AA-paristolla, jonka saat paketissa mukana. Näin pääset heti nauttimaan kellosta toiminnassa. Asentamista ja käyttöönottoa varten et siis tarvitse mitään osia, liimoja, tarroja tms., kaikki tulevat valmiina paketissa. 

Ison tee-se-itse seinäkellon minuuttiviisarin pituus 39cm, tuntiviisarin pituus 31,5cm, keskusosan halkaisija 10cm ja halkaisija 120cm. Seinäkellon halkaisijan kokoa on mahdollista hieman säätää suuntaan ja toiseen oman maun mukaan. Numerot voit myös asetella aivan niinkuin itse haluat. 

Tilaa iso seinäkello kotiin, mökille, toimistoon tai lahjaksi esim. uuteen kotiin muuttaneelle.

Tilaa saatavuusilmoitus / kysy tuotteista

Lähetä tästä kysymys tuotteista tai tilaa ilmoitus, kun tuotetta on jälleen varastossa.

Kerrothan, mistä tuotteesta haluat saatavuusilmoituksen / lähetät kysymyksen (lomake ei ole linkitetty tuotteeseen).

Vastaamme Sinulle tässä ilmoitettuun sähköpostiin 1-3 arkipäivän sisällä ♥