♥ ILMAINEN TOIMITUS YLI 40€ TILAUKSIIN ♥

Toimituskulut 0,00€/nouto Lähilokerosta Järvenpäästä, 3,95€/kirje ja 4,95€/paketti Suomessa*

Iso seinäkello roomalaiset numerot kromi
Iso seinäkello roomalaiset numerot kromi Iso seinäkello roomalaiset numerot kromi Iso seinäkello roomalaiset numerot kromi

Iso seinäkello roomalaiset numerot kromi

39,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Krominen DIY / tee-se-itse seinäkello roomalaisilla numeroilla. Tästä seinäkellosta heikkonäköisempikin näkee kellonajan. Ison seinäkellon halkaisija 120cm!

Saatavuus 2 kpl
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Krominen DIY / tee-se-itse seinäkello roomalaisilla numeroilla tuo takuuvarmasti näyttävyyttä mille tahansa seinälle niin kotona kuin toimistossakin!

Ison seinäkellon numero-osat ovat tiivistä ja tukevaa EVA-muovia, jonka päälle kiinnitetään krominen tarra. Seinäkellon keskusosa ja viisarit ovat terästä. Asentamista ei tarvitse jännittää, saat mukana suomenkielisen asennusohjeen (voit lukea sen myös Liitteet-välilehdeltä etukäteen), jonka avulla asentaminen on helppoa. Iso seinäkello toimii yhdellä AA-paristolla, jonka saat paketissa mukana. Näin pääset heti nauttimaan kellosta toiminnassa. Asentamista ja käyttöönottoa varten et siis tarvitse mitään osia, liimoja, tarroja tms., kaikki tulevat valmiina paketissa. 

Ison tee-se-itse seinäkellon minuuttiviisarin pituus 39cm, tuntiviisarin pituus 31,5cm, keskusosan halkaisija 10cm ja halkaisija 120cm. Seinäkellon halkaisijan kokoa on mahdollista hieman säätää suuntaan ja toiseen oman maun mukaan. Numerot voit myös asetella aivan niinkuin itse haluat. 

Tilaa iso seinäkello kotiin, mökille, toimistoon tai lahjaksi esim. uuteen kotiin muuttaneelle.