♥ ILMAINEN TOIMITUS YLI 40€ TILAUKSIIN ♥

Toimituskulut 0,00€/nouto Lähilokerosta Järvenpäästä, 3,95€/kirje ja 4,95€/paketti Suomessa*

Iso seinäkello kaksitoista kromi
Iso seinäkello kaksitoista kromi Iso seinäkello kaksitoista kromi Iso seinäkello kaksitoista kromi

Iso seinäkello kaksitoista kromi

39,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Krominen DIY / tee-se-itse seinäkello on takuuvarma katseenvangitsija! Ison seinäkellon halkaisijan saat valittua oman maun mukaisesti välillä 70-120cm.

Saatavuus 2 kpl
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Krominen  DIY / tee-se-itse seinäkello tuo takuuvarmasti näyttävyyttä mille tahansa seinälle niin kotona kuin toimistossakin!

Ison seinäkellon numero-osat ovat tiivistä ja tukevaa EVA-muovia, jonka päälle kiinnitetään kiiltävä krominen tarra. Seinäkellon keskusosa ja viisarit ovat terästä. Asentamista ei tarvitse jännittää, saat mukana suomenkielisen asennusohjeen (voit lukea sen myös Liitteet-välilehdeltä etukäteen), jonka avulla asentaminen on helppoa. Iso seinäkello toimii yhdellä AA-paristolla, jonka saat paketissa mukana. Näin pääset heti nauttimaan kellosta toiminnassa. Asentamista ja käyttöönottoa varten et siis tarvitse mitään osia, liimoja, tarroja tms., kaikki tulevat valmiina paketissa. 

Ison tee-se-itse seinäkellon minuuttiviisarin pituus 39cm, tuntiviisarin pituus 31,5cm ja keskusosan halkaisija 10cm. Ison seinäkellon halkaisijan voit sommitella oman maun mukaan välillä 70- 120cm.  Numeroina toimivat viivat voit myös asetella aivan niinkuin itse haluat. Tässä tee-se-itse-seinäkellossa numerot ovat tyylikkäinä viivoina ja numero 12 tavallisena numerona. 

Tilaa iso seinäkello kotiin, mökille, toimistoon tai lahjaksi esim. uuteen kotiin muuttaneelle.