♥ ILMAINEN TOIMITUS YLI 40€ TILAUKSIIN ♥

Toimituskulut 0,00€/nouto Lähilokerosta Järvenpäästä, 3,95€/kirje ja 4,95€/paketti Suomessa*

Juomapullo ananas
Juomapullo ananas Juomapullo ananas

Juomapullo ananas

Tuotetta rajoitettu erä.
5,00 €
9,90 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24.00 %

Säästä ympäristö ja rahaa uudelleentäytettävällä juomapullolla ja nappaa janojuoma matkaan mukaan tyylikkääseen juomapulloon!

Saatavuus 1 kpl
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Vesipullo on hyvä kulkea aina mukana, sillä kun jano iskee, ei aina lähettyvillä ole paikkaa, mistä vettä ostaa. Varsinkin lasten kanssa juuri silloin, kun sitä vähiten odotat, iskee jano, joka pitää saada sammutettua heti tässä ja nyt!

Uudelleentäytettävä juomapullo kulkee näppärästi aina matkassa mukana, eikä Sinun tarvitse ostaa kertakäyttöistä pulloa joka kerta uudelleen. Vähennät näin huomattavasti myös muoviroskan määrää ympäristöstä. Ananas juomapullo kuljettaa janojuoman mukanasi retkellä, harrastuksissa, matkalla, töissä ja päiväkodissa. Laadukkaasta muovista valmistetun juomapullon suuosan saat kierrettyä kokonaan irti ja näin saat juoman sekaan esim. kesällä jääpaloja tai marjoja /hedelmiä maustamaan vettä. Lisää veden joukkoon esim. pala sitruunaa ja nauti päivän aikana kehoa hellivää sitruunavettä. Vaaleanpunainen kierrekorkki pitää juoman tiiviisti pullossa ja kantohihnasta pullo on helppo kietaista ranteen ympärille vaikka kävelylenkille mukaan. Kirkkaan juomapullon kyljessä on musta ananaksen kuva sekä teksti "Hello". Enjoy-merkkiseen juomapulloon saat 500ml (0,5L) juomaa kerralla mukaan.

Samankaltaiset tuotteet
Yhteensopivat tuotteet