♥ ILMAINEN TOIMITUS YLI 40€ TILAUKSIIN ♥

Toimituskulut 0,00€/nouto Lähilokerosta Järvenpäästä, 3,95€/kirje ja 4,95€/paketti Suomessa*

Verkkokaupan toimituksissa saattaa esiintyä muutaman 

päivän pidempiä toimitusaikoja välillä 17.6.-19.7.2019.

Avainkaappi Feels like home
Avainkaappi Feels like home

Avainkaappi Feels like home

Tuotetta rajoitettu erä.
10,00 €
29,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Avaimet kateissa, kun pitäisi lähteä? Avainkaappi pitää avaimet siististi järjestyksessä ja helposti löydettävissä. Avainkaapin koko 25cm x 31cm.

Saatavuus 1 kpl
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Pöydät ja lipastot ovat mitä mainioin paikka säilyttääa avaimia. Päälle kertyvät paperi- ja lehtikasat sekä miljoonat muut tavarat antavat kivan jännityslisän, kun kotoa pitäisi lähteä ja avaimetkin löytää.

Jos avainten jatkuva etsiminen käy hermoille, on avainkaappi tarkoitettu Sinulle! Avainkaapissa säilytät avaimet yhdessä paikassa, siististi järjestyksessä eikä niitä enää tarvitse metsästää ympäri kotia. Sen lisäksi, että avainkaappi säilyttää avaimesi, se on kaunis sisustuselementti eteisessä, toimistossa ja mökillä. Ehkä ei niin säväyttävä kuin sekalaiset avainniput, mutta näyttävä kuitenkin.

Tämä avainkaappi on valmistettu tukevasta MDF:stä ja se pitää sisällään kahdella rivillä yhteensä kuusi avainkoukkua. Avainkaapin lasisessa ovessa on mustalla teksti "When you love everything you have. You have everything you need" sekä keskellä teksti "Feels like home". Saat avainkaapin kiinnitettyä seinälle kaapin takana olevista kahdesta koukusta. Kaapin leveys on 25cm ja korkeus 31cm.

Avainkaapin suunnittelijana on toiminut suomalainen Anna Säteri.