♥ ILMAINEN TOIMITUS YLI 40€ TILAUKSIIN ♥

Toimituskulut 0,00€/nouto Lähilokerosta Järvenpäästä, 3,95€/kirje ja 4,95€/paketti Suomessa*

Sisustusverkkokauppa Pinkki Virtahepo UKK

Täältä löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin liittyen toimintaamme, tuotteisiin ja verkkokauppaan.

Jos et löytänyt vastausta, otathan yhteyttä sähköpostitse pinkkivirtahepo(a)gmail.com (korvaa a @-merkillä) tai yhteydenottolomakkeen kautta.Verkkokauppa on Sinua varten ja kuulemme mielellämme kehitysehdotuksia!


YRITYKSESTÄ


Minkä maalainen yritys on? Maksaako se veroja Suomeen?

Pinkki Virtahepo on 100% kotimainen yritys. Kuulumme alv- ja ennakkoperintärekisteriin eli maksamme kaikki verot Suomeen.


Mistä nimi on keksitty?

Vuosia sitten pidin blogia, jonka nimi oli Pinkki Virtahepo. Halusimme mieleen painuvan nimen, joka ei rajoittaisi esim. tuotevalikoimaamme tiettyihin tuotteisiin ja jolla olisi jokin henkilökohtainen linkki.


Onko teillä myymälää?

Ei ole. Osallistumme muutamia kertoja vuodessa erilaisille markkinoille, joista ilmoittelemme Facebookissa ja Instagramissa. Markkinoilla tarjolla on osa verkkokaupan tuotteista, koko valikoima on tarjolla vain verkkokaupassa.


Onko teillä noutopistettä esim. varastolla?

Ei ikävä kyllä ole. Noutopisteen puuttumisen olemme korvanneet Postin Lähilokero-palvelulla. Toimitus Lähilokeroon maksaa 0,00€ ja noutopaikkana on Järvenpään K-Citymarket. Lue lisää Lähilokerosta Tilausohjeista.


Tuotteet


Tuotevalikoimassa ei ole haluamaani väriä, kokoa tai tuotetta. Voinko kuitenkin jostakin saada sen?

Kyllä voit. Jos esim. haluamaasi väriä ei ole valikoimissa, ota meihin yhteyttä sähköpostitse pinkkivirtahepo@gmail.com tai Yhtedenottolomakkeen kautta. Kerro mistä tuotteesta on kyse ja minkälaisen siitä tarvitsisit. Mikäli tarvitsemasi tuote on saatavana, ilmoitamme Sinulle siitä ja arvioimme saapumisajan ja sen jälkeen päätät, haluatko tuotteen tilata.


Haluamani tuote on loppu. Mistä tiedän milloin sitä tulee lisää?

Tavarantoimittajien toimitusajat vaihtelevat ja siksi emme voi arvioida loppuneen tuotteen tarkkaa saapumista. Saapumisajankohdasta voit tiedustella ottamalla yhteyttä sähköpostitse pinkkivirtahepo@gmail.com, Yhtedenottolomakkeen kautta tai sisään kirjautumisen jälkeen lähettämällä viestin.


Miksi myytte II-laadun tuotteita?

Saapuneet tuotteet pyritään tarkistetaan ennen varastoon ottamista. Joissakin tuotteissa on joko kuljetuksessa tapahtunut vahinko tai valmistuksessa tullut virhe. Nämä tuotteet ovat käyttökelpoisia, mutta virheistä johtuen emme myy tuotteita normaaleilla hinnoilla. Sen vuoksi tarjoamme mahdollisuuden ostaa II-laatuisia tuotteita entistäkin edullisimmilla hinnoilla.


Haluaisin tilata isomman erän tuotteita, miten voin pyytää tarjousta?

Tarvittaessa toimitamme myös isompia eriä. Mikäli haluamaasi määrää ei ole saatavana verkkokaupasta, voit laittaa tarjouspyynnön sähköpostiin pinkkivirtahepo@gmail.com tai Yhteydenottolomakkeen kautta. Kerro mistä tuotteesta olet kiinnostunut ja kuinka monta kappaletta tarvitsisit. Isompien erien toimitusajat vaihtelevat 7 - 30 päivän välillä.


Tilaaminen


Tilausta maksaessa palvelu ilmoitti virheestä. Mitä nyt teen?

Tarkista ensin, oletko saanut tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Tarkista myös roskapostikansio. Mikäli olet, on tilauksesi tullut perille. Seuraavaksi tarkista, onko tilauksen veloitus tapahtunut valitsemallasii maksutavalla. Jos veloitus on kirjautunut ja olet saanut tilausvahvistuksen, kaikki on virheestä huolimatta kunnossa. Jos et ole saanut tilausvahvistusta tai jos veloitus ei ole kirjautunut, ota meihin yhteyttä ja selvitämme asian.


Olen maksanut tilauksen mutta haluan palauttaa tuotteen. Miten toimin?

Ennen palautusta, luethan tilausehdot. Sinulla on tuotteille 14 päivän palautusoikeus.Kun tuote on palautunut meille, tarkistamme kunnon ja palautamme Sinulle tuotteen hinnan muutaman päivänä sisällä.


Haluan paketin tiettyyn postin tai pakettiautomaattiin, miten valitsen sen?

Tilausta tehdessä voit valita Toimitus pakettiautomaattiin, jonka jälkeen palvelu antaa Sinulle listan automaattien vaihtoehdoista. Valitse automaatti, jonne lähetyksesi haluat toimitettavan ja jatka kassalle. Mikäli haluat toimituksen Postin toimipisteeseen, ei valitettavasti toimipistettä voi valita. Toimipiste määräytyy toimitusosoitteen perusteella, emmekä voi vaikuttaa siihen lähettäessä pakettia. Postin sivuilta pystyt kuitenkin ohjaamaan kaikki saapuvat lähetyksen tiettyyn toimitipisteeseen. 


Tilasin tuotteen eikä se ole saapunut, mistä voin kysyä lähetyksestä?

Lähetämme tilaukset pääsääntöisesti kahden (2) arkipäivän kuluessa siitä, kun tilaus on saapunut ja maksettu. Saat sähköpostiisi ilmoituksen, kun tilaus on lähetetty. Sähköpostista näet myös paketin seurantakoodin. Paketin seurantakoodilla voit seurata lähetyksen etenemistä Postin sivuilta. Kirjeille Posti ei tarjoa seurantaa. Jos tilauksesi on lähetetty kirjeenä, ota yhteyttä meihin. Tarkistamme toimituksen tilanteen. Välillä valitettavasti Postin jakelu viivästyy ja kirjeiden toimitusaika voi venyä jopa viikkoon.


Asiakkuus


Onko minun pakko rekisteröityä asiakkaaksi?

Ei ole. Tilata voit ilman rekisteröitymistäkin. Rekisteröityneenä asiakkaana pääset kirjautumisen jälkeen päivittämään tietojasi, näet tekemäsi tilaukset ym. Palvelu on täysin ilmainen eikä sido sinua mihinkään.


En halua antaa sähköpostitietojani tai puhelinnumeroani, koska en halua sähköpostitulvaa enkä soittoja.

Tänä päivänä tämä on täysin ymmärrettävää. Pinkki Virtahepo ei koskaan luovuta mitään asiakastietoja kolmannelle osapuolelle. Sähköpostiosoite on tärkeä, jotta saat mm. tilausvahvistuksen sekä tilauksen seurantatiedot. Pakettiautomaatin paketeista Posti ei lähetä paperillista saapumisilmoitusta, vain ilmoituksen puhelinnumeroon, joten siksi pyydämme puhelinnumeroasi. Uutiskirjeitä lähetämme vain uutiskirjeen tilanneille eikä mainossoittoja meiltä tule. 


Arvonnat ja kilpailut


Maksaako Pinkki Virtahepo arpajaisveron?

Arvontojen voittojen arvo ei yleensä ylitä arpajaisveron vaatimaa määrää. Mikäli kuitenkin ylittäisi, maksamme verot.


Missä voin osallistua arvontoihin?

Järjestämme toistaiseksi arvonnat Facebook-sivuillamme (www.facebook.com/pinkkivirtahepo) ja/tai Instagramissa (@pinkkivirtahepo).