♥ ILMAINEN TOIMITUS YLI 40€ TILAUKSIIN ♥

Toimituskulut 0,00€/nouto Lähilokerosta Järvenpäästä, 3,95€/kirje ja 4,95€/paketti Suomessa*

Tilauksen peruuttaminen ja tuotteen palautus


Sinulla on oikeus palauttaa tuote 14 päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta. Huomioithan, että pelkkä lähetyksen noutamatta jättäminen ei ole asiakaspalautus. Noutamattomista lähetyksistä veloitamme palautumisesta aiheutuneet kulut.


Mikäli haluat peruuttaa tilauksesi, toimi näin:


1. Ilmoita meille tilauksen peruuttamisesta ennen peruuttamisajankohdan päättymistä (14 päivää tavaran vastaanottamisesta) kirjallisesti joko

a) kirjautumalla sisälle omille sivuille (pääset sinne tästä)

b) lähetä meille sähköpostitse vapaamuotoinen ilmoitus pinkkivirtahepo@gmail.com

Kerro ilmoituksessa nimesi, tilauksen numero, palautettavat tuotteet ja niiden määrät sekä tilinumerosi IBAN-muodossa. 


2. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, myyntikelpoinen ja alkuperäispakkauksessa. Pakkauksen puuttuessa vähennämme palautettavasta summasta 15% pakkaus- ja käsittelykuluja. Tuotteet tulee pakata samaan pakettiin, jossa ne on toimitettu, emme korvaa ostettuja pakkausmateriaaleja. Palautettavat tuotteet tulee olla pakattuna niin, että ne ovat ehjiä ja hyvässä kunnossa saapuessaan takaisin.


3. Palautettavat tuotteet lähetetään osoitteella Pinkki Virtahepo, Kyröläntie 4-6 as 8, 04420 Järvenpää (045 661 5601, pinkkivirtahepo@gmail.com).


4. Palautuksesta aiheutuvat kulut ovat asiakkaan vastuulla. Palautuksen postikulut ovat maksimissaan paketin hinta Postista lähetettynä 12,90€. Voit palauttaa tuotteet kirjeenä, pakettina Postiin tai pakettiautomaattiin käyttäen halvinta mahdollista hintaa. Palautus suositellaan tehtäväksi sellaisella tavalla, että palautusta on mahdollista seurata. Säilytä palautuksesta kuitti, jossa näkyy myös palautuksen seurantakoodi. Mikäli lähetys häviää palautuksen aikana eikä asiakkaalla ole kuittia, ei toimitusta pystytä selvittämään. Asiakas on tällöin korvausvelvollinen.


5. Tuotteet tulee palauttaa 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksen lähettämisestä. 


6. Maksu palautetaan pääsääntöisesti samalla maksutavalla kuin alkuperäinen maksu on suoritettu. 


Mikäli haluat lisätietoja palautuksista ja peruutuksita, älä epäröi ottaa yhteyttä.