♥ ILMAINEN TOIMITUS YLI 50€ TILAUKSIIN ♥

Toimituskulut 0,00€/nouto Lähilokerosta Järvenpäästä, 3,95€/kirje, 5,90€/paketti ja 6,90€/Matkahuolto

Katso toimitusmaksut ulkomaille tästä

Uusi ulkoasu, uudet tuotteet!

Uusi ulkoasu, uudet tuotteet!

VIHDOIN se on täällä!

Useiden kuukausien iso työ on nyt takana ja saamme ylpeänä esitellä Sinulle uuden verkkokauppamme! 

Suurin osa verkkokauppamme toiminnoista on säilynyt täysin ennallaan, vain ulkonäkö on muuttunut. Aikaisemmin verkkokauppaan rekisteröityneet asiakkaat ovat siirtyneet vaihdon yhteydessä, mutta salasana tulee uusia ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä. Rekisteröityneenä asiakkaana pääset katsomaan uusia ja vanhoja tilauksiasi omilta sivuilta  (tilaukset 16.10.2018 lähtien), sekä luomaan toivelistan itsellesi esim. tuotteista, jotka ovat tilapäisesti loppuneet varastosta. Rekisteröityminen ei sido sinua mihinkään ja on täysin maksuton!


Uusi sivusto on haluttu vastaamaan enemmän sitä, mitä haluamme olla. Haluamme, että Sinulla asiakkaana on tervetullut olo sivustollemme, haluamme pystyä nostamaan suupieliä edes vähän ylemmäs ja tuoda elämään väriä ja hauskuutta. Haluamme tarjota Sinulle helppoa ja sujuvaa asiointia ja onnistuineita ostoksia. Pinkki Virtahepo ei olisi Pinkki, jollei kyseinen väri olisi itselle tärkeä. Pinkki kuvastaa elämän hauskuutta, hulluttelua, hassuttelua ja sitä, ettei kaikkea kannata elämässä ottaa niin vakavasti. Tätä haluamme tuoda verkkokaupan kautta myös SInulle.


Luonto ja ympäristö on ollut omassa elämässäni tärkeässä asemassa siitä asti, kun esikoiseni syntyi 12 vuotta sitten. Tutustuin kierrättämiseen, kompostointiin ja ekologiseen elämään. Siitä asti olen pyrkinyt omassa elämässä luontoa säästävään ja kunnioittavaan toimintaan ja myös sitä halusin tuoda lisää verkkokauppaamme. Olen äärimmäisen iloinen, että olemme saaneet upeita Osmia Finland Oy:n tuotteita verkkokauppaamme. Suomessa 100% käsityönä valmistetut palasaippuat ja pyykkietikat on valmistettu ekologisesti ja ne ovat 100% biohajoavia. Tulemme saamaan valikoimiin myös ihanan Pumpa Upcyclen käsinommeltuja tuotteita. Pumpa Upcycle valmistaa kaikki tuotteet kierrätyskankaista ja meidän tuotteet ovat valikoiduista kankaista tietysti nimeä kunnioittaen, pinkin sävyissä :)


Uusien tuotteiden ja verkkokaupan myötä tulemme myös panostamaan blogiin sekä uutiskirjeisiin entistä enemmän. Nyt on siis oiva tilaisuus liittyä satojen uutiskirjeiden tilaajien joukkoon! 

Toivomme, että viihdyt uudistetulla sivustollamme ja löydät entistä ihanampia tuotteita niin kotiisi, kuin lahjaideoiksi. Palaute on edelleen meille äärimmäisen tärkeää ja kuulemme mielellämme ajatuksiasi ja mielipiteitäsi niin tuotteista, verkkokaupasta kuin toiminnastamme yleensäkin.


Toivotan Sinulle ihanaa syksyä!

Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.