♥ ILMAINEN TOIMITUS YLI 50€ TILAUKSIIN ♥

Toimituskulut 0,00€/nouto Lähilokerosta Järvenpäästä, 3,95€/kirje, 5,90€/paketti ja 6,90€/Matkahuolto

Katso toimitusmaksut ulkomaille tästä

Saatavana nyt ilmainen toimitus Lähilokeroon!

Saatavana nyt ilmainen toimitus Lähilokeroon!

Uutena toimitustapana Sinulla on nyt mahdollisuus valita tilaukselle nouto ja vieläpä täysin maksutta!

Olemme ottaneet tällä päivämäärällä käyttöön ilmaisen toimituksen kaikilla tilauksille, kun valitset toimitustavaksi Nouto K-Citymarket Järvenpää Lähilokerosta.

Ja näin homma siis toimii: teet tilauksen ja valitset toimitusvaksi yllä mainitun. Käsittelemme tilauksesi ja toimitamme sen 1-3 arkipäivän kuluessä K-Citymarket Järvenpään pakettiautomaattiin. Saat ilmoituksen tilauksen toimituksesta sekä seurantakoodin. Posti lähettää Sinulle tekstiviestillä ilmoittamaasi puhelinnumeroon koodin, jolla tilauksen saat pakettiautomaatista noudettua. Huomioitavaa Lähilokerossa on vain se, että säilytysaika on lyhyempi kuin tavallisessa pakettilähetyksessä eli tilaukset tulee noutaa 2vrk:n sisällä toimituksesta. Jos siis tilaus on toimitetaan Lähilokeroon esim. tänään 16.4.2019, tulee tilaus noutaa viimeistään 18.4.2019. 2vrk ei siis ole vain arkipäiviä vaan myös viikonloput lasketaan päiviin mukaan. Jos vieläpä haluat tilauksen noutaa jonakin tiettynä päivänä, voit lisätietoihin lisätä toivotun toimituspäivän.

Koska varastotilamme ei sovellu noutopalveluun, haluamme uudella toimitustavalla pystyä palvelemaan myös noutoa toivovia asiakkaita. Lähilokero nopeuttaa entisestään tilausten toimituksia ja nyt voit siis noutaa tilauksen heti noutoilmoituksen saatuasi.


Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.