♥ ILMAINEN TOIMITUS YLI 50€ TILAUKSIIN ♥

Toimituskulut 0,00€/nouto Lähilokerosta Järvenpäästä, 3,95€/kirje, 5,90€/paketti ja 6,90€/Matkahuolto

Katso toimitusmaksut ulkomaille tästä

Raikasta kotisi hetkessä!

Raikasta kotisi hetkessä!

Kevät on uuden alku, auringon säteet tekevät ihmeitä kasvoilla ja monille meistä iskee myös into tehdä kotona suursiivous. 

Ja mikä sen ihanampaa kuin raikastaa kotia. Keväällä tavaroiden läpikäynti ja karsiminen jo itsessään luo kotiin tilaa ja tuntuu kuin samalla sisäisesti puhdistuisi. Monelle on ajankohtaista vaihtaa verhot ja sisustustekstiilit värikkäämpiin versioihin tai jopa uudistaa kodin ilme ja tunnelma kokonaan erilaiseksi. 

Olen yksi niistä, joille kevät on juuri tätä aikaa. Lisääntynyt valo lisää myös energiaa ja auringon paistaessa ikkunoista, kiinnittyy huomio myös sellaisiin kohtiin kodissa, joita ei syksyn ja talven pimeydessä ole huomannut lainkaan. Likaiset seinät, ovet ja huoneiden nurkat saavat tarkemmat putsaukset ja ai että sitä oloa, kun koti hehkuu puhtautta ja raikkautta.

Olen myös yksi niistä, joiden perheeseen kuuluu ihana karvainen lemmikki. Kevät on myös siltä osin "ihanaa" aikaa, että talviturkki tippuu pois. Tämä tarkoittaa alati kasvavia karvakasoja kaikkialla ja tuntuu, että imuri kädessä saisi kulkea koko ajan. Vaikka tämä rakas karvakasamme on korvaamaton perheenjäsenemme, siivoushulluna myös pahin painajaiseni. Kun sohvan päälliset ovat juuri käyneet pesukoneessa ja koko rumba niiden pois ottamiseksi ja takaisin paikalleen vääntämiseksi on tehty, ei aikaakaan kun koiran ihana ominaistuoksu pelmahtaa nenään.

Itselleni siivoaminen on suurimmaksi osaksi aikaa hauskaa, sillä rakastan lopputulosta. Kun siivouspäivän jälkeen istahtaa tuoliin ja kodissa tuoksuu raikkaalta ja näyttää kauniilta, voin hyvällä omalla tunnolla nostaa jalat ylös ja nauttia. Koska kuitenkin siivoamista saa tehdä lapsi- ja koiraperheessä oikeastaan ihan loputtomasti, haluan myös käyttöön tuotteita, joilla siivoaminen sujuu. Mitä vähemmän pulloja ja purkkeja ja mitä luonnonmukaisempia puhdistusaineet ovat, sitä parempi. Olen jo monia vuosia karsinut käytöstä kemikaaleja, mutta samalla haluan tuotteita, jotka myös tehoavat hyvin.

Olen seurannut Candle Light Storyn tarinaa ihan alkumetreiltä asti ja suurella mielenkiinnolla. Ihastuin Candle Light Stryn kokonaistarinaan ja kun tarjolle tuli kuin tilauksesta itselleni sopivia tuotteita, oli pakko tietysti niitä saada myös verkkokauppaan. Tuotteiksi valikoituivat imurointipuuterit neljässä ihanassa tuoksussa sekä siivoussaippuat, jotka tulevat meillä käyttöön sekä kotona että ehdottomasti mökillä. Tämän monikäyttöisempää tuotetta en ihan heti ole löytänyt!

Siivoussaippuan käyttö on ihan superhelppoa. Sinulla on saippua ja rätti tai sieni. Kostuta rätti/sieni, hankaa saippuaa siihen ja puhdista. Ja tällä puhdistuvat siis kirjaimellisesti aivan kaikki. Keraaminen liesi, keittiön tiskiallas, wc:n allas hanoineen, pesuhuoneen laatat, muoviset puutarhakalusteet ja ulkoilu- ja harrastusvälineet. Siivoussaippua toimii myös kromisille ja rosterisille pinnoille eikä jätä niiden raitoja. Jos olet enemmän suihkutettavan puhdistusaineen ystävä, toimii siivousaippua siihenkin! Raasta saippuaa lämpimään veteen ja anna liueta. Sitten vain suihkimaan. 

Siivoussaippuasta saat täsmäaseen vaatteiden tahroille ja valmistettua tiskiainetta. Jos jokin tuote korvaa kaikki aineet kotona, se on tämä! Mökillä ei tarvitse huolehtia siitä, kuinka paljon myrkkyjä päätyy luontoon, koska siivoussaippuassa on vain luonnollisia aineita. 

Toinen loistotuote (varsinkin koirakodissa) on imurointipuuteri! Koska en ole mattopyykin ystävä, mutta rakastan puhtaan maton luomaa tuoksua, tällä saan aikaan tuon tuoksun myös muulloin kuin mattopyykin jälkeen. Imurointipuuteri on helppo ottaa mukaan viikottaiseen siivoukseen ja näin raikastuoksu pysyy ympäri vuoden tekstiileissä ilman, että niitä tarvitsee koko aikaa olla pesemässä. Imurointipuuterilla saa myös auton verhoilun helposti puhdistettua ja siellä jos jossakin vasta nopeasti tunkkainen tuoksu ottaa vallan! 

Imurointipuuteria ripotellaan käsin tai suoraan pussista tekstiilin päälle, annetaan vaikuttaa 20-30 min tai jopa koko yön jos mahdollista ja sitten vain imuroidaan. Sen nopeampaa ja simppelimpää tapaa saada raikas tuoksu tekstiileihin ei olekaan. 

Siivoaminen ei ole monelle kovin mielekästä hommaa, mutta suurin osa meistä nauttii kuitenkin raikkaasta kodista. Jos siis haluat päästä helpolla, et jaksa käyttää aikaasi kaiken pesemiseen ja puunaamiseen, näillä tuotteilla se onnistuu! Valitse itsellesi sopivimmat tuoksut ja tee kodistasi ihanan raikas hetkessä!

Imurointipuuterit

Siivoussaipuat


Ihanaa alkanutta kevättä kaikille teille!
Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.