♥ ILMAINEN TOIMITUS YLI 50€ TILAUKSIIN ♥

Toimituskulut 0,00€/nouto Lähilokerosta Järvenpäästä, 3,95€/kirje, 5,90€/paketti ja 6,90€/Matkahuolto

Katso toimitusmaksut ulkomaille tästä

Pienet teot - isot vaikutukset

Pienet teot - isot vaikutukset

World Evironment Day - päivä luonnon hyväksi

Tänään 6.6. vietetään kansainvälistä Evironment Dayta. YK on nimennyt tämän päivän maailman ympäristöpäiväksi jo vuonna 1972. Tarkoituksena on rohkaista ihmisiä ympäristöä vaaliviin toimiin ja tarkastelemaan omia luontoon liittyviä asenteita. 


Omat kulutustottumukset ja tekojen vaikutukset

Tämä päivä on hyvä hetki pysähtyä miettimään omia kulutustottumuksia ja niiden vaikutuksia ympäristöön. Usein kuulee ihmisten sanovan:" Ei sillä ole väliä, mitä minä teen tai miten toimin jos isot maat ja muut ihmiset eivät toimi myös". On täysin totta, että yhden ihmisen teot ovat pienen pieni pisara meressä. Mutta jokaisesta näin ajattelevasta syntyy jo iso joukko, jonka muutokset vaikuttavat jo taas enemmän. Ja vaikka Sinun tekosi ei maailman meriä puhdistaisi, ei se koskaan myöskään mene hukkaan. Minä teen valintoja sen vuoksi, että omat lapset ja lapsenlapset ja lapsenlapsenlapset saisivat hengittää puhdasta ilmaa, uida puhtaassa vedessä ja kulkea puhtaassa luonnossa. 

En ehdi, en kerkiä

Usein myös kuulee, kuinka arki on kiireistä ja kuinka esim. kierrättäminen vie niin paljon aikaa, että on helpompi nakata kaikki yhteen roskapönttöön ja kantaa se roskiin. Mutta viekö se todella paljon enemmän aikaa? Ja onko se todella vaivalloista? Vai onko vain mielikuvamme sellainen? Sekä omassa kodissamme että yrityksessämme kierrätämme kaiken. Jokaiselle lajille on omat laatikot / korit, joihin kertyvät jätteet kerätään ja sieltä viedään niille kuuluville keräyspisteille. Pahvilaatikot käyetään uudelleen aina kun mahdollista ja pakkaamisessa pyritään käyttämään vain kierrätettäviä / maatuvia materiaaleja. 

Ympäristöystävällisemmät teot arjessa

Pienet valinnat jokapäiväisessä elämässä ovat ne kaikkein eniten vaikuttavat tekijät. Ne ovat pieniä, lähes huomaamattomia ja hetken päästä niin luonnollinen osa elämää, ettei niitä edes ajattele. Eikä kaikkea tarvitse tehdä tai muuttaa kerralla. Kun seuraavan kerran olet ostamassa esim. kodin siivoustuotteita, mitä jos kokeilisitkin jotakin muuta? Jotakin, josta synnytät vähemmän muovijätettä ja jonka pääsystä luontoon ei tarvitse olla huolissaan? 

Tässä muutama pieni muutos ja niiden vaikutukset:


Siivoussaippua vs. yleispuhdistusaine

- ei lainkaan muoviroskaa

- kaikki ainekset biohajoavia

- ei myrkkyjä ympäristöön eikä varsinkaan iholle

- yhdellä saippualla siivoat lähes kaiken: matot, keittiön, keraamiset pinnat, rosteriset pinnat ja voit käyttä myös tiskiaineena


Pyykkietikka vs. huuhteluaine

- täysin bioajoava

- ei myrkkyjä ympäristöön eikä vaatteisiin

- monipuolinen puhdistusaine pyykin lisäksi kaikkialle kotiin


Palasaippua vs. suihkusaippua

- kaikki ainekset biohajoavia

- muovijätettä 99% vähemmän (palasaippuassa vain suojamuovi)

- ei myrkkyjä tai keinotekoisia aineita ympäristöön eikä iholle


Ympäristöpäivän kunniaksi saat kaikista siivoussaippuoista, pyykkietikoista, palasaippuoista ja saippuapusseista sekä imurointipuutereista -15% alennuksen koodilla WED! Tarjous on voimassa vain tänään 6.6.2019!

Tehdään yhdessä pieniä asioita, joilla saamme aikaan isoja vaikutuksia!
Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.