♥ ILMAINEN TOIMITUS YLI 50€ TILAUKSIIN ♥

Toimituskulut 0,00€/nouto Lähilokerosta Järvenpäästä, 3,95€/kirje, 5,90€/paketti ja 6,90€/Matkahuolto

Katso toimitusmaksut ulkomaille tästä

Muistamisten aika

Muistamisten aika

Lukuvuoden loppu - kiitos siitä <3

Lukuvuosi lähenee loppuaan ja monelle tämä tietää päiväkodin, eskarin, ala- tai yläasteen päättymistä. On ihana kiittää vuosista ja lukuvuodesta opettajia ja hoitajia, jotka joka päivä tekevät äärimmäisen tärkeää työtä kasvattaessaan ja huolehtiessaan lapsistamme. 

Kokosin Sinulle tuotteista lahjasettejä, joista kasaamalla saat ihania ja edullisia muistamisia! Lisää kampanja-koodiksi LAHJAKSI ja paketoimme setit vielä valmiiksi sellofaaniin. Näin saat valmiin lahjan nopeasti ja helposti suoraan annettavaksi.


1. Palasaippua & saippuapussi yhteensä 14,80€

Herkullisen tuoksuiset, kotimaisena käsityönä valmistetut palasaippuat ovat ihana lahja niin opettajille, hoitajille kuin myös esim. mökkitulijaisina. 100% biohajoavat palasaippuat sopivat myös kuivalle iholle ja lähes kaikissa on myös kosteusvoidetta mukana, jonka ansiosta ne eivät kuivata ihoa. Yhdistä palasaippua kierrätyskankaiseen saippuapussiin, jossa palasaippua ei vetisty eikä murene. Saippuapussissa palsaippua tulee käyettyä viimeistä murua myöten!

2. Virkattu kori & bamburätti yhteensä alk. 19,80€

Home by Pinkkis -tuotesarjan tuotteet ovat 100% suomalaista käsityötä. Bambuinen rätti kestää käytössä ja valittavana on kaksi herkullista väriä ja ihania kuoseja. Valkoiset virkatut korit toimivat kotona kätevinä säilytyskoreina. 

3. Ruusu mukisetti & keittiöpyyhe yhteensä 23,80€

Anna lahjaksi ruusuja, jotka kestävät! Kauniit kahvimukit tulevat valmiiksi upeassa lahjapakkauksessa, jota voi käyttää myös säilytyslaatikkona. Yhdistä mukisettiin saman sarjan kaunis keittiöpyyhe ja saat ruusukimpun, joka ei viikon päästä ole lakastunut.


Verkkokaupasta löydät ylläolevien settien lisäksi myös paljon muista tuotteita lahjaksi! Ilahduta esim. ekologisella kestomukilla, kauniilla avaimenperällä, ihanalla meikkilaukulla tai kolikkokukkarolla tai kauniilla tuoksu- tai soijavahakynttilällä!


Onnea kaikille päiväkodin, eskarin ja koulun päättäville myös meidän puolesta!Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.