♥ ILMAINEN TOIMITUS YLI 50€ TILAUKSIIN ♥

Toimituskulut 0,00€/nouto Lähilokerosta Järvenpäästä, 3,95€/kirje, 5,90€/paketti ja 6,90€/Matkahuolto

Katso toimitusmaksut ulkomaille tästä

Minunlainen joulu

Minunlainen joulu

En tiedä olenko se vain minä vai alkaako joulunajan hössötys joka vuosi aikaisemmin ja aikaisemmin. Tuntuu, että kun lokakuu vierähtää käyntiin, alkaa sähköpostiin tupsahdella jouluisia tarjouksia ja kauppojen hyllyihin ilmestyä joulutavaraa. Tunnen monta ihmistä, joilla kotona soi joulumusiikki jo vähintään marraskuun alusta ja koristeita nostellaan samaan aikaan esiin kaappien kätköistä.

Ja onhan se ihanaa. Vuosi vuodelta itse innostun joulusta aina enemmän. En edelleenkään itse ole kovin koristeluihminen, kotoa löytyy yleensä aika hillitysti joulukoristeita, mutta joulun ajan tunnelma on minusta superihanaa. Koska kuopukseni syntymäpäivät ovat marraskuu puolessa välissä, en osaa orientoitua jouluun jostakin syystä ennen sitä. Mutta kun synttärit on vietettyä ja siitä hulinasta päästy, alkaa joulumieli pikkuhiljaa aina vallata.

Joulu edustaa itselleni kiirettömyyttä ja yhdessäoloa läheisten kanssa. Mielikuvissani ulkona on sopivasti pakkasta, isot hanget ja kotona sisällä soi hiljaa taustalla joulumusiikki ja tuoksuu kaneli. Kynttilät luovat ihanan pehmeää tunnelmavaloa ja olo on stressitön. Leivotaan pipareita ja torttuja, pelataan lautapelejä ja maataan sohvalla hyvien elokuvien ääressä. Koko päivän voi viettää pehmeät yöhousut jalassa. Välillä voi piipahtaa ulkona hakemassa punaiset posket ja nauttimassa upeista lumisista maisemista. 

Olen joskus kuunnellut toisella korvalla ihmisten keskustelua joulusta. Tai keskustelua enemmän kuvaava sana on kilpailu. Kilpaillaan siitä, kenellä on paras joulupöytä, mitä kukakin tekee ja kuinka paljon lahjoja on hankkinut/tulee hankkimaan. Kenellä on eniten vieraita ja kuka on ostanut upeimmat koristeet. Vertailut tällaisista asioista ovat turhia. Sillä vaikka istuisit ilman yhtäkään koristetta, kuuntelisit discoa koko joulun ja söisit lihapullia ja perunamuusia koko joulunajan, ei sillä olisi mitään väliä. Joulu jos jokin ei ole kilpaurheilua. Eikä välineurheilua. Joulu on jokaisen itsensä luoma juuri sellaiseksi kuin sen haluaa. Joulun ei kuulu olla minkään tietynlainen. Sen kuuluu olla juuri minunlainen ♥

♥♥♥♥♥♥♥

Verkkokaupasta löydät pieniä sisustustuotteita, joilla luot ihania pieniä yksityiskohtia kotiin, mökille ja toimistolle.

Tutustu valikoimaan https://www.pinkkivirtahepo.fi/tuoteryhma/joulutuotteet.


Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.