♥ ILMAINEN TOIMITUS YLI 50€ TILAUKSIIN ♥

Toimituskulut 0,00€/nouto Lähilokerosta Järvenpäästä, 3,95€/kirje, 5,90€/paketti ja 6,90€/Matkahuolto

Katso toimitusmaksut ulkomaille tästä

Lastenhuoneen satumaailma

Lastenhuoneen satumaailma

Lastenhuoneessa ehkä yksi mielestäni ihanimpia asioista on se, että huolimatta siitä, millainen on muun kodin sisustustyyli tai värimaailma, lastenhuoneessa on lupa leikkiä! Oli sitten kyseessä poika- tai tyttölapsi, voi lastenhuoneessa vetää prinsessa- tai prinssiöverit. Lastehuoneesta parhaimmillaan saa loihdittua satumaisen maailman, joka antaa lapsen mielikuvitukselle vauhtia ja leikkeihin loistavat puitteet. Voit ratsastaa yksisarvisella, lentää keijujen mukana tai pärryytellä autolla ympäri formularataa. 

Muistan kun odotin esikoistani, miten innostuin maalaamaan huoneen kirkailla väreillä ja boordi (joka uskokaa tai älkää, oli silloin vielä in) oli täynnä väriloistoa. Ei olisi tullut pieneen mieleenikään sisustaa kotiamme niin, halusin hillittyjä, maanläheisiä sävyjä muualle. Mutta lastenhuoneessa sai luovuuden päästää irti ja yhdistellä sellaisia värejä, joita normaalisti en ikinä yhteen laittaisi. Hyllyille sai hankkia suloisia yövaloja, leluja, säilytyskoreja ja kaikkea ns. lapsellista, jotka normaalisti kirjahyllyssä tai ikkunalaudalla ehkäpä herättäisivät kysyviä katseita. 

Nyt, kun lapseni ovat sen verran isoja, etten todellakaan saa enää sisustustaa yhtikäs mitään heidän huoneissaan, katselen haikeana erilaisia lastenhuoneen kalusteita ja sisustustavaroita. Ja monesti olen miettinyt, voisinko vain laittaa keskelle valkoista olohuoneen seinää ihanan Little Dreamersin sateenkaarihyllyn tai eteiseen sateenkaarinaulakon. Sopisiko meidän yövaloksi ihana pilvi vai sittenkin ennemmin pupu. Miksi ei, meidän kotihan se on :) Ja vaikka olen jo pitkään itse ollut hyvin vaaleiden sävyjen kannattaja, alkaa pikku hiljaa löytymään kaipuu väreihin ja pieniin, ehkä hassuihinkin yksityiskohtiin. 

Jos vielä joskus saisin sisustaa lastenhuonetta, haluaisin luoda siitä todellakin satumaisen maailman. Sellaisen, että kun aikuinenkin astuu ovesta sisälle, ensimmäinen reaktio olisi WAU! Yksisarvisia, keijuja, lentäviä autoja, raketteja ja ihan mitä ikinä mielikuvituksissa olisi mahdollista! 

Ehkäpä sitten, joskus tulevaisuudessa lapseni antavat minun osallistua lapsenlapsen huoneen sisustamiseen. Ja sitten se on menoa :)
Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.